Lid worden van Plaatselijk Belang Ouwster-Trijegeaën?

Bent u al lid van Plaatselijk Belang? De meeste mensen in Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega en Oldeouwer zijn lid van Plaatselijk Belang.


Waarom?
Omdat Plaatselijk Belang er is voor de mensen in de dorpen. Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een dorpsvisie. Hierin worden natuurlijk ook de inwoners betrokken. Wat willen we graag in ons dorp en wat is er mogelijk in de toekomst?
Als Plaatselijk Belang kunnen wij naar vergaderingen op het gemeentehuis als dat nodig is en hebben we nauw contact met de gemeente, de wijkagent en allerlei instanties.

Een keer per jaar

Eén keer per jaar is er een jaarvergadering voor alle leden, waar de laatste nieuwtjes worden gemeld en waar de leden vragen kunnen stellen aan het bestuur van Plaatselijk Belang en aan het Gemeentebestuur.


Voor maar €5,- per persoon/per jaar bent u al lid en mag u meedenken en meepraten.

Meer…

Verder zorgt Plaatselijk Belang een beetje voor de aankleding van het dorp (bankjes, picknicktafels, maar ook in december voor de kerstboom op de hoek in Ouwsterhaule). Vorig jaar hadden we een tegenvaller met Oud- en Nieuw. Er was nogal veel vernield. Maar dit jaar kunnen we tevreden zijn. Ondanks het feit dat de Hichte niet open was, was het rustig op straat en is er niets vernield. En zo hoort het ook!


Op dit moment zijn we tevreden over de sfeer in de drie dorpen en hopen dit nog lang zo te houden.

Voor vragen over Plaatselijk Belang kunt u natuurlijk altijd terecht bij de bestuursleden en als u nog geen lid bent kunt u zich ook bij een van hen aanmelden.

Wij rekenen op u allemaal!